Брезничанка си поставя за цел да донесе радост на родители и децата им с пролетно-великденски фотосесии в читалището

Брезничанката Елизабета Василева поставя началото на своя първи проект, свързан с фотографията. С пролетно-великденски фотосесии тя иска да достави радост на родители и децата. За начинанието ще може да научите повече в редовете по-долу чрез рубриката на Zapadno.com “Местен бизнес”.

Елизабета Василева е любител-фотограф и нейното хоби е снимането. “Обичам да снимам деца, събития и животни. Снимам от около 10 години и с всяка година се опитвам да се самоусъвършенствам”, сподели тя. За първи път тя се захваща с фотосесия в затворено пространство с декори. “За мен е предизвикателство, с което смятам, че ще се справя и ще успея да зарадвам малките човеци и техните родители с незабравими снимки”, добави Елизабета Василева.

Фотосесиите ще са с 3 декора – пролетен, Великденски и дъждовен. Снимките ще бъдат всяка събота и неделя на месец април тази година. Сесиите ще са с предварително записване и ще са съобразени с възможността на желаещите. Целта на предварителното записване ще е да не се получава чакане от хората и да може Елизабета Василева да отделя време на всяко детенце. Снимките ще се правят в народно читалище “Просвещение-1870” (през входа за библиотеката).

Пакет 1 е за 60 лева и с него желаещите получават 10 броя обработени кадъра + подарък изненада за детенцето. Пакет 2 е за 90 лева и с него желаещите получават 20 броя обработени кадъра + подарък изненада за детенцето + изкарани снимките на хартия (формат 10/15). Всеки допълнителен кадър струва 5 лева. Ако до 24 март се запази час за фотосесиите има подарък – допълнителни 5 кадъра безплатно. Подробности и записване за фотосесиите може да откриете на Beti Vasileva – Photography.

Снимка: Beti Vasileva – Photography

Виж също...

Loading...