Новият президент на БФС с корени от Брезнишко, Станка от село Конска е баба на Георги Иванов – Гонзо

Новоизбраният президент на България футболен съюз Георги Иванов има родословни корени от Брезнишко, предаде репортер на Zapadno.com.

Георги Иванов е новият президент на Българския футболен съюз от средата на месец март. Той спечели мнозинството от гласовете (235 от общо 466 валидни бюлетини) още на първи тур на извънредния изборен Конгрес на Българския футболен съюз. “Да спечелиш доверие е трудно, но да го оправдаеш е далеч по-голямото предизвикателство. Благодаря ви за това, че ме подкрепихте и че виждате потенциала и резултатите от нашата работа до този момент. Всички вие ме познавате и ви гарантирам, че аз ще бъда първият и най-голям критик на собствените ми действия, ако усетя, че в някакъв момент не съм на нивото, на което вие очаквате”, бяха първите думи на новоизбрания президент на футболната централа към присъстващите делегати, цитиран от централата на БФС.

Интересна подробност, която достигна до Zapadno.com е, че Георги Иванов – Гонзо е с родословни корени от община Брезник. Неговата баба Станка е от брезнишкото село Конска. Тя е имала първи брак в Пловдив, където е живяла. След това баба Станка се е омъжила за втори път, но в село Брезнишки извор. Тази информация потвърди специално за Zapadno.com кметският наместник на селата Брезнишки извор и Кривонос Росица Димитрова.

Безуспешни бяха опитите на Zapadno.com да се свърже с президента на БФС Георги Иванов и негов роднина от Брезнишки извор, за да разкажат малко повече за връзката си с този край на България.

Кадър: Gong.bg

Виж също...

Loading...