Тазгодишният Тодоровден в село Бегуновци ще събере повече участници от миналата година, шефът на полицията в Брезник ще връчва награди

Тазгодишното издание на Тодоровден в Бегуновци ще събере повече участници от миналата година, съобщи за Zapadno.com кметският наместник на брезнишкото село Станко Пергелов.

Правят се последни приготовления за отбелязване на празника, който ще се проведе утре, 23 март, край бившето ТКЗС на село Бегуновци (на разклона за селата Непразненци и Кошарево). Сцената е поставена в нивите. За удобство на посетителите ще бъдат доставени химически тоалетни. Сред хората, които ще награждават победителите ще е новият началник на Районно управление-Брезник главен инспектор Борислав Димитров.

В състезанията участие ще вземат коне от област Перник и от Софийско. Тази година участниците ще бъдат повече от тези, които са участвали в състезанията през 2023-та. Програмата ще бъде богата и обещава много емоции на посетители и участници. Прочетете още по темата в публикацията: Богата програма за Тодоровден в село Бегуновци: От сцена в нивите ще звучи гайда, ще пее народна певица и ще се вият хора от танцов състав.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...