На 26 март времето ще е ветровито, предиобед ще бъде слънчево над страната, но през нощта срещу сряда се очаква ново заоблачаване

На 26 март ще бъде ветровито с повече слънце следобед и с ново заоблачаване през нощта срещу сряда, от запад. Вероятността за валежи ще е 10 %, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури ще бъдат от 6 до 1 градуса, в западните полета до -2, 0 градуса. Западният вятър ще подгони облаците на изток и над страната предиобед ще бъде слънчево. Следобед от запад ще се заоблачи. През нощта ще превали в района на Сандански.

Вятърът ще бъде слаб със скорости до 20 километра в час, от запад-югозапад. По високите части на планините ще духат умерени до свежи ветрове от югозапад със скорости до 35 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 13 до 18 градуса, в района на Русе до 19 градуса, а по Черноморието до 14 – 17 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...