Покрай ремонта на пътя Сливница – Брезник ще се наложи спиране на движението в участък, но ще има алтернативен маршрут

При ремонт на мостовите съоръжения третокласния път 811 в отсечката Сливница – Брезник ще се наложи ограничаване на движението по участък, съобщиха за Zapadno.com от пресцентъра на Агенция “Пътна инфраструктура”.

За ограничаването на движението в участъка гражданите ще бъдат уведомени своевременно. При спиране на трафика пътуващите ще може да се използват обходен маршрут през село Бабица – село Златуша – Божурище – София и обратно.

Миналата седмица читателите на Zapadno.com научиха, че при работата на обекта са установени пропуски в техническия проект, които са причина за забавяне в изпълнението на строително-монтажните работи в отсечката Сливница – Гълъбовци, между 9-и и 21-и километър. Прочетете още по темата в публикацията: Брезнишката фирма “Нивел Строй” продължава ремонт на участък от пътя Сливница – Брезник след отстраняване на пропуски в техническия проект.

Основният ремонт на третокласен път 811 в участъка от град Сливница до село Ракита трябва да бъде завършен до края на 2024 година. Строително-монтажните работи на близо 19 километра от пътя са разделени на два участъка. Първият е с дължина 11 километра и 520 метра и е от град Сливница до село Гургулят, а вторият е с дължина 7 километра и 450 метра и е от село Гургулят до границата с област Перник, близо 3 километра след село Ракита.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...