На 2 април по-влажен въздух от запад ще донесе валежи в някои части на страната, в Тракия ще бъдат съществени, а в Западна България ще прегърми

Във вторник по-влажен въздух от запад ще донесе валежи главно в Западна и в Южна България. Вероятността за валежи е 70 %, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури ще бъдат от 13 до 9 градуса, по Черноморското крайбрежие 15 – 12 градуса. Предиобед ще превали в крайните западни райони. Следобед облаците ще се уплътняват с превалявания в западните и южните райони. През нощта валежите в Тракия ще бъдат съществени. В Западна България ще прегърми.

Вятърът ще бъде слаб до умерен със скорости до 30 километра в час, от северозапад. По високите части на планините ще духат засилени ветрове от югозапад със скорости до 60 – 70 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 19 до 25 градуса, а по Черноморието до 22 – 24 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...