Големият пожар в Брезнишко достигнал близо до къщи късно снощи – ВИДЕО

Пожарът който се е разразил вчера между брезнишките села Долни Романци и Горни Романци, е достигнал близо до къщи, предаде репортер на Zapadno.com.

Полина Георгиева е очевидец на пожара, който достигнал до къщата и в село Горни Романци. По нейни думи пламъците достигнали над къщи в населеното място и се е виждал от балконите. Тя изпрати до Zapadno.com видео, което е заснето снощи и се вижда близостта на пожара до къщите.

Към момента пожарът е локализиран и на място са горски служители от “Държавно горско стопанство-Брезник”, огнеборци от Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението”-Брезник, а в гасенето са се включили доброволци от Горни Романци. Прочетете още по темата в публикацията: Пожарът в Брезнишко е локализиран, обхванал е над 400 декара площи – ВИДЕО+СНИМКИ.

Вижте видео от пожара в близост до село Горни Романци, което Полина Георгиева е заснела (aко четете сайта от мобилно устройство, моля преминете към десктоп версия на браузъра, за да може да гледате видеото в пълен размер):

Виж също...

Loading...