Чисто нов сметосъбиращ камион за отпадъците в Брезник търси да закупи Общината, за който е предвидила 300 хиляди лева без ДДС

За доставка на нов специализиран автомобил с надстройка за сметосъбиране и сметоизвозване, необходим за нуждите на Община Брезник, са предвидени 300 000 лева без включен ДДС или 360 000 лева с ДДС, предаде репортер на Zapadno.com.

Машината представлява специализиран автомобил с надстройка за сметосъбиране и сметоизвозване. Автомобилът и надстройката към него трябва да бъдат фабрично нови, неупотребявани и произведени не по-рано от 1 януари 2024 година. Автомобилът и надстройката към него следва да не са били демонстрационни, да не са били рециклирани и да притежават  минимални технически характеристики съгласно техническата спецификация. За доставката на автомобила Общината е обявила обществена поръчка, а финансирането е осигурено.

Специализираният автомобил трябва да има минимум 24 месеца пълна гаранция, без ограничение в пробега. Обемът на коша без приемателен бункер трябва да е минимум 21 кубически метра, е посочено в техническата спецификация.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...