На театър в Брезник: Драматичната комедия “Непоправимо” ще бъде представена дни преди Великден, билетите вече са в продажба

Постановката “Непоправимо” на сливенския драматичен театър “Стефан Киров” ще бъде представена в Брезник, съобщи за Zapadno.com секретарят на брезнишкото народно читалище “Просвещение-1870” Борис Борисов.

Постановката “Непоправимо” от Щефан Фьогел с превод на професор Владко Мурдаров е разказ, облечен в парадоксалното и смешното. Тя придава един по-съвременен привкус на театралното действие. Жанрът на пиесата режисьорът определя като „драматична комедия“ с уговорката, че към смешното екипът е подходил много отговорно, защото комедията по принцип е сериозно изкуство.

Режисьор е Владлен Александров, а сценографията е дело на Иван Карев. За костюмите отговаря Весела Статкова. В ролите участват артистите Албена Павлова, Емил Марков, Таня Йоргова и Августин Демерджиев.

Постановката ще бъде изиграна на сцената в големия салон на читалището в Брезник на 30 април от 19:00 часа. Билетите вече са в продажба и могат да се закупят в читалищната институция всеки делничен ден от 9:00 до 12:00 часа и от 13:00 до 17:00 часа.

Снимка: народно читалище “Просвещение-1870”

Виж също...

Loading...