На входовете и изходите на град Брезник ще бъдат монтирани нови камери с висока резолюция, които ще са свързани и с полицията

Нови камери за видеонаблюдение се предвижда да бъдат монтирани на входовете и изходите на град Брезник. Това е станало ясно по време на среща между ръководствата на Областна дирекция на МВР-Перник и Община Трън, предаде репортер на Zapadno.com.

Срещата между представители на ръководствата на Областна дирекция на МВР-Перник и общинската администрация на Брезник се е състояла наскоро. На нея са обсъдени теми от различно естество. Участниците в срещата са споделили, че двете институции работят в много добра комуникационна среща помежду си, поясниха за Zapadno.com от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Перник. Прочетете още по темата в публикацията: На срещи в Брезник и Трън дискутираха ограничаване на пътни инциденти, обучения на подрастващите и реализиране на превантивни програми в училищата и детските градини.

Обсъдена е и темата с видеонаблюдението в Брезник, където преди около 10 години са монтирани камери на входовете и изходите на града. В процес на осъществяване е процедура, свързана с монтирането на четири нови камери на входовете и изходите на Брезник. Устройствата ще бъдат с висока резолюция и ще бъдат свързани, както с общинската администрация, така и с полицията, поясни за Zapadno.com заместник-кметът на община Брезник Иван Бъчваров.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...