Кардиолог иска кабинет в бившата обшинска болница на Брезник, Общината ще провежда търг за помещението

Доктор Димитрина Велева е подала заявление в Община Брезник с искане за наемане на помещение в сградата на улица “Владо Радославов” № 29 в града или позната сред брезничани като бившата общинска болница. Това става ясно от докладна, която беше разглеждана на сесия на Общински съвет-Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Помещението е с площ 19,70 квадратни метра и е на първия етаж на сградата. За отдаването му под наем е необходимо да се проведе публичен търг. Началната тръжна цена е 13 лева и 79 стотинки с ДДС. В докладната са цитирани подзаконови нормативни актове от Закона за общинската собственост и Закона за местните данъци и такси. От тях става ясно, че наемната цена на помещения, които са публична общинска собственост, отдавани за кабинети за извънболнична медицинска помощ за град Брезник е 70 стотинки с ДДС на квадратен метър за месец.

След приемане на решението предстои да бъде обявена процедура по провеждането на публичния търг за помещението. Доктор Димитрина Велева е кардиолог с кабинет в град Перник.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...