От началото на новата седмица започва нов продължителен период с валежи, по-интензивно ще вали в югоизточните и западни райони

В понеделник започва нов продължителен период с валежи, по-интензивни в югоизточните и западни райони, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури ще бъдат от 11 до 6 градуса, по Черноморското крайбрежие до 8 – 9 градуса. Над страната ще се установи дъждовно време. Предиобед ще превалява в Източна България, с по-интензивни валежи по Южното Черноморие. Следобед ще вали над западните и централни райони, а на изток ще има значителна облачност.

През нощта над цялата страна облаците ще се разкъсват. Вятърът ще бъде слаб със скорости до 20 километра в час, от изток. По високите части на планините ще духат умерени ветрове от север-северозапад със скорости до 30 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 14 до 18 градуса, в района на Сандански до 23 – 24 градуса, по Черноморието до 17 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...