Дъждовно ще е времето и в четвъртък, през нощта ще се задържи облачно с превалявания над Добруджа, на запад валежите ще спират

В четвъртък времето ще е дъждовно, ще превалява по-интензивно в югозападните и в североизточните райони от страната. Няма условия за градушки, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури ще бъдат от 11 до 6 градуса, по Черноморското крайбрежие до 11 градуса. Над страната ще има значителна облачност с превалявания. По-интензивно ще вали над западните и крайните южни райони, а на югоизток валежите ще бъдат незначителни. През нощта ще се задържи облачно с превалявания над Добруджа, на запад валежите ще спират.

Вятърът ще бъде слаб със скорости до 20 километра в час, от югоизток. По високите части на планините ще духат свежи ветрове от запад със скорости до 40 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 14 до 19 градуса, по Черноморието до 17 – 18 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...