Д-р Валери Величков към ловците и риболовците в Брезнишко: Трябва да опазваме честта на сдружението и на всички в него

Честта на ловно-рибарско дружество “Сокол” – Брезник и всички членуващи в организацията трябва да бъде опазвана. Това заяви вече бившият председател на Управителния съвет на ловно-рибарската организация в Брезник доктор Валери Величков по време на общо отчетено-изборно събрание, предаде репортер на Zapadno.com.

Доктор Валери Величков се оттегли от ръководния пост след два поредни мандата, през които е имало много предизвикателства. “Поех тази отговорност преди 8 години. Едно дружество с много история. Едно дружество с най-старото и най-хубавото знаме на сдружението. Честта и на следващия председател, и на Управителния съвет, и на вас всички, трябва да опазим честта на това сдружение. През тия 8 години всички знаете през какво сме минали. Нападки, клюкарства и така нататък. Отстояхме на всички тия неща, преборихме се за много работи. Всички ние сме приятели. Всички сме равни. Помощта на Горско стопанство, на Национално сдружение, на Община Брезник, на кмета на община Брезник е нещо невероятно, което ни оказаха. До мен бяха винаги Управителният съвет, вие. И не мога да не изкажа своето възхищение от работата си с госпожа Маргарита Сергиева. Наричаха “маргаричкини”, хапаха ни отвсякъде. Създадохме една много подобрена структура. Финансова отчетност – както всички слушате, гледате перфектни сме. Помогнаха ни и хора, които не са между нас, за което моята почит към тях. Така че отстояваме позициите си, продължаваме нататък. Благодаря ви за всичко”, каза доктор Валери Величков.

За нов председател през следващите 4 години бе избран досегашния заместник-председател на организацията Цветан Георгиев. Прочетете още по темата в публикацията: Цветан Георгиев е новият председател на ловната организация в Брезник, ще продължи да работи в същата посока на развитие, както д-р Валери Величков.

Виж също...

Loading...