Цветан Георгиев е новият председател на ловната организация в Брезник, ще продължи да работи в същата посока на развитие, както д-р Валери Величков

Досегашният заместник-председател на Управителния съвет на ловно-рибарско дружество “Сокол” – Брезник Цветан Георгиев бе избран за председател на организацията. Това се случи след явно гласуване по време на общо отчетено-изборно събрание, което се проведе по-рано днес в малкия салон на народно читалище “Просвещение-1870” в град Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Доктор Валери Величков бе начело на ловно-рибарската организация в Брезник от 2016 година. По Устава на сдружението член на организацията може да бъде председател най-много два поредни мандата от по 4 години. По време на събранието той се обърна към членовете с емоционално слово. Благодарствено писмо и подарък му бяха връчени от Катя Пашова от “Държавно горско стопанство-Брезник”. Прочетете още по темата в публикацията: Д-р Валери Величков се оттегли от председателския пост в ловната организация на Брезник, членове на дружеството го изпратиха с аплодисменти.

Единственото предложение за нов председател на Управителния съвет на ловно-рибарско дружество “Сокол” – Брезник беше за досегашния заместник-председател на организацията Цветан Георгиев. Предложението беше подложено на общо гласуване и прието с пълно единодушие. След гласуването доктор Валери Величков покани на банката в салона Цветан Георгиев. “През годините Цветан винаги е бил много близо до проблемите на сдружението. Честито и от мен! И приемствеността в една организация е нещо много важно. Винаги сме били заедно и е участвал изцяло в подготовката на това, което правим. На това да сме членове на сдружението на малката инициативна група и на идеята за развитие в зоната на аквакултурите”, каза на събранието доктор Валери Величков.

Цветан Георгиев е брезничанин. Пенсиониран е, но се занимава с охранителна дейност. “Досега с доктор Величков сме работили в една и съща посока. Той води, аз с него – заедно двамата. Така че това, което сме начертали занапред означава, че трябва да се продължи”, каза Цветан Георгиев в първото си интервю за Zapadno.com като председател на ловната организация.

Виж също...

Loading...