Детската градина в Брезник подготвя спектакъла “Брезица – вълшебство и добротворства”, който ще бъде представен в навечерието на 1 юни

В навечерието на 1 юни – Международния ден на детето, детска градина “Брезица” в град Брезник ще представи годишния си спектакъл, посветен на детския празник, предаде репортер на Zapadno.com.

Спектакълът ще се проведе на 31 май от 17:30 часа в големия салон на народно читалище “Просвещение-1870” в град Брезник. Входът ще бъде единствено с покани. Тазгодишният надслов на концерта е “Брезица – вълшебство и добротворство” и участие в него ще вземат всички подготвителни групи, с изключение на яслената група.

Надсловът на спектакъла е свързан с инициативите в детската градина, които през цялата учебна година са били подчинени на добротворството. “Детският свят винаги е пълен с добротворство, с вълшебства. Каквото и да кажа, децата ще покажат детския си свят и “Брезица”. Това сме ние – вълшебства и добротворство”, сподели за Zapadno.com директорът на детска градина “Брезица” Емилия Алексова.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...