За погребението на майка от Трънско синът и търси средства, тъй като е инвалид и разходите са непосилни за него

Син на жена от трънското село Видрар иска да погребе майка си, но няма необходимите средства за това. Молбата си Антонио Димитров отправи до сайта Zapadno.com с идеята тя да достигне до повече хора и най-вече такива, които са от Краище и биха помогнали.

Необходимите са общо 2 950 лева, с които синът да кремира починалата си майка. Погребението ще е на 28 май, а дотогава мъжът трябва да събере цялата сума. “Майка е родена и израснала в с.Видрар! Моля дайте гласност, има два дни”, писа до информационния сайт за общините Брезник и Трън Антонио Димитров. “Това е хала на електората в България! Самотен инвалид търси дарения да погребе майка си! “Държавата” е абдикирала”, продължи той.

В платформата на фондация “Павел Андреев” е публикувана подробна информация, снимка на Антонио Димитров и начини за дарение. До момента са се отзовали близо 30 дарители, които са помогнали с общо 906 лева и 60 стотинки. “Приятели, сънародници, съграждани, обръщам се към Вас с последна искрица надежда, и вяра че все пак имаме сърца и за милосърдие! Помогнете ми с МИНИМАЛНО ДАРЕНИЕ, за да успея да ПОГРЕБА УРНАТА НА МАМА В ГРОБА НА БАЩА МИ И ДА НАМЕРЯТ ПОКОЙ ЗАЕДНО! ХРИСТИЯНИ СМЕ, ГРЕШИМ, ПРОЩАВАМЕ , НО КОГАТО ДОЙДЕ КРАЯ, Е ЕДИН ЗА ВСИЧКИ! ТЕЖКО Е САМО ЗА ЖИВИТЕ ИМ БЛИЗКИ! ВЯРВАМ ВЪВ ВАС! НА 27.05.ТРЯБВА ДА ПЛАТЯ ОСТАТЪКА ОТ СУМАТА ЗА КРЕМАЦИЯТА В ТРАУРНАТА АГЕНЦИЯ, ЗА ДА ОСВОБОДЯ УРНАТА И НАДГРОБНИЯ КРЪСТ! НА 28.05.2024 СВЕЩЕНИКА ЩЕ ЧАКА НА ГРОБА В 11 ЧАСА. ДА Я ПОЛОЖИМ! “, обръща се Антонио Димитров. Как може да дарите средства, може да научите като натиснете тук.

Телефонът за връзка с Антонио Димитров е 0876 497 511.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...