Стилно изпращане в Брезник: Абитуриентите от Випуск ‘2024 минаха по червен килим – СНИМКИ

С тържествено шествие на ученици започна празничната програма, посветена на Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност – 24 май в град Брезник, съобщиха от общинската администрация.

За постигнати високи резултати при обучението и възпитанието на децата и учениците от образователните институции в община Брезник, кметът награди изявилите се учители, а за активен принос в развитието на културната дейност – читалищни и музейни дейци. Зрелостниците, постигнали отличен успех в гимназиален етап на обучение също бяха наградени.

В празничната програма, посветена на светлия 24 май взеха участие деца от детска градина „Брезица“ в град Брезник, ученици от средно училище „Васил Левски“ в град Брезник и основно училище „Христо Смирненски“ в село Ноевци, самодейци към народно читалище „Просвещение-1870“ в град Брезник, отбелязаха от администрацията.

На следващия ден се е състояло и изпращането на абитуриентите от Випуск ‘2024 на гимназията в Брезник “Ежегодното ревю на абитуриентите тази година беше различно, беше наше, на Брезник и на нашите деца. Щастливите очи на родителите и децата говорят достатъчно..Ние само ще кажем, че благодарим за доверието и обещаваме да поддържаме такова ниво на уважение и отношение към нашите ученици, а дори и да го завишаваме. Изказваме благодарност към служителите на РУ – Брезник за оказаното съдействие и отговорно отношение”, коментираха от средно училище “Васил Левски”.

Разгледайте снимки от честването на 24 май в Брезник и изпращането на абитуриентите на брезнишката гимназия:

В публикацията са използвани снимки от Община Брезник и средно училище “Васил Левски”

Виж също...

Loading...