Избирателите с увреждания в общините Брезник и Трън ще могат да упражнят правото си на вот на 9 юни чрез две подвижни избирателни секции

Избирателите с увреждания в общините Брезник и Трън ще могат да упражнят правото си на вот за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни в две избирателни секции. Подвижни секционни комисии ще бъдат образувани в общините Брезник, Трън, Перник, Радомир и Земен, предаде пернишкия телевизионен канал “Струма”.

Гласоподавателите с увреждания в община Трън могат да гласуват чрез втора секция, която ще се намира в средно училище “Гео Милев” в града. За гласуването с тази секция избирателите могат да подават заявки и в изборния ден при кметските наместници или на посочени телефони на служители на Община Трън.

Избирателите, които нямат възможност да упражнят правото си на вот заради увреждания, ще могат да го направят чрез четвърта секция. Тази секция ще се намира в народно читалище “Просвещение-1870” в град Брезник. Избирателите ще могат да правят заявки за гласуване с тази секция на посочени телефони за връзка с Районна избирателна комисия-Перник и Община Брезник.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...