Полицаи ще посетят селата Конска, Режанци, Садовик, Ноевци, Непразненци, Гигинци, Кошарево, Станьовци, Д. Секирна, Красава, Ярославци и Завала

Дузина села в община Брезник ще бъдат посетени от мобилни полицейски екипи през месец юни, съобщиха от Областна дирекция на МВР-Перник.

Целта на посещенията е противодействие на конвенционалната престъпност в района. Полицейските екипи ще бъдат сформирани със служители на реда от отдели “Охранителна полиция” и “Криминална полиция” към Областна дирекция на МВР-Перник. Полицейските посещения ще се извършват по указания, които са разпоредени с разпоредително писмо на главния секретар на МВР от 17 август 2022 година.

На 6 юни ще бъдат посетени селата Конска, Режанци и Садовик, а на 13-ти служители на реда ще посетят местните в Ноевци, Непразненци и Гигинци. За 20 юни е предвидено посещение на хората в селата Кошарево, Станьовци и Долна Секирна. Последните три села, които ще бъдат посетени от полицаи, са Красава, Ярославци и Завала. Посещението в тях е предвидено за 27 юни.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...