Поетесата с родословни корени от Брезник М. Методиева издаде първата си стихосбирка, която озаглави “Шепа размисъл”

Първата си стихосбирка представи пред публика поетесата Михаела Методиева. Книгата е озаглавена “Шепа размисъл” и е издадена от издателска къща “Многоточие”. Редактор на стихосбирката е редактора във вестник “Пенсионери” Румяна Пелова. Представянето се състоя на 6 юни в галерия “Марин Гогев” към народно читалище “Съзнание-1922” в Перник, предаде репортер на Zapadno.com.

Михаела Методиева е семейна и има две деца. Нейна майка е везбарката Еглика Стефанова, която е от Брезник, но също като дъщеря си живее в Перник. От години пише стихове, но признава, че е трябвало да събере смелост, за да ги издаде. Освен с поезия се занимава и с рисуване на картини. “Шепа размисъл” е една много интригуваща стихосбирка, която когато чуете стиховете ще ви замисли. В смисъл, че или ще ви докосне дълбоко, или ще мине покрай вас. Нещата не са еднозначни”, каза Румяна Пелова в началото на представянето на книгата.

Музата на Михаела Методиева е нейният съпруг, който дори я е и подтикнал да издаде своите творби в книга. “Радвам се, че успях все пак да се престраша да я издам”, каза при представянето Михаела Методиева. Тя благодари на семейството си и всички, които са помогнали за реализирането на “Шепа размисъл”.

Майка и се гордее с издаването на стихосбирката и не е изненадана от това, тъй като още от дете се занимава с поезия и рисуване. Това сподели за Zapadno.com Еглика Стефанова.

Снимка: Михаела Методиева

Виж също...

Loading...