Бившият банков клон в Трън се продава за 650 хиляди лева, но окончателната цена ще бъде определена от предложения от купувачите

Банка ДСК продава собствен имот представляващ бивш банков офис, съобщават от банковата институция в интернет портал за недвижими имоти.

Бившият банков офис се намира в центъра на град Трън и представлява двуетажна сграда със застроена площ 270 квадратни метра и сутерен 171 квадратни метра и едноетажна сграда с площ 186 квадратни метра. Сградите са построени с отстъпено право на строеж в общинско място с площ 764 квадратни метра по кадастър.

Недвижимият имот е построен през 1980 година и се продава за 650 000 лева, но предложената офертна цена е индикативна, а окончателната продажна такава ще бъде определена на база постъпилите предложения от купувачите.

Бившият банков клон на банка ДСК в Трън затвори през 2021 година. През 2022 година сред трънчани се заговори, че банката отново ще отвори. В интерес на истината Zapadno.com разсея мълвата с отговор от банка ДСК. “За клиентите ни в града е осигурен достъп до банкови услуги през инсталирания АТМ и електронните канали на Банка ДСК. В случай че гражданите предпочитат да посетят наш офис на тяхно разположение в близост са офисите ни в Брезник, Радомир и Перник”, отговориха тогава за Zapadno.com от пресцентъра на банка ДСК.

На втория етаж в сградата се помещават офиси на дирекция “Социално подпомагане”-Трън, които предстои да бъдат преместени в съседно здание.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...