В петък в западните и северни райони температурите ще са от 22 до 24 градуса, следобед валежите в страната ще спират

На 14 юни предиобед ще има валежи, а следобед от запад на изток ще започне постепенно спиране на дъждовете, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури в западните райони ще бъдат от 20 до 15 градуса, по Черноморието от 20 до 19 градуса. Предиобед от запад ще се заоблачава с валежи в северозападните райони. Следобед ще вали и гърми като в Дунавската равнина, а валежите ще бъдат интензивни. В Северна България има условия за градушки. Късно следобед и през нощта ще вали в източните райони. Постепенно ще се захлажда.

Вятърът ще бъде слаб със скорости до 20 километра в час, от север-северозапад. По високите части на планините ще духат свежи до засилени ветрове от запад със скорости до 50 километра в час, с усилване следобед. Максималните температури ще бъдат от 35 до 32 градуса, в Сандански до 29 градуса, в западните и северни райони от 22 до 24 градуса, по Черноморието до 26 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...