Районните полицейски управления в Брезник и Трън ще бъдат отворени за посетители след предварителна уговорка по телефона

С турнир по футбол между подразделенията на Областна дирекция на МВР-Перник стартират празничните прояви по повод професионалния празник на служителите от МВР – 5 юли, съобщиха от пресцентъра на подразделението.

От днес до 28 юни ще се проведе футболен турнир между подразделенията на Областна дирекция на МВР-Перник, посветен на професионалния празник на служителите от МВР – 5 юли. Срещите ще се играят на спортната площадка под стадион “Миньор” в град Перник на 19, 21, 24, 26 и 28 юни от 8:00 и 9:00 часа. Надпреварата за трето и четвърто място е на 28 юни от 8:00 часа, а финалът е на същата дата от 9:00 часа.

Освен футболен турнир, са организирани и турнири по тенис на маса и стрелба с пистолет. Първият ще се проведе на 1 юли, а вторият на 2 юли. Във връзка с отбелязване на празника ще бъдат обявени Дни на отворените врати в районните управления и Областна дирекция на МВР-Перник. Всички, които имат желание да посетят полицейските управления и да се запознаят отблизо с работата на органите на реда могат да го направят след предварителна заявка на телефони, посочени на интернет страницата на областната дирекция или чрез полицейските инспектори и инспекторите от Детска педагогическа стая.

Финалът на мероприятията ще бъде на 4 юли, когато на тържествено събрание в сградата на областната дирекция ще бъдат наградени служители, за проявен изключителен професионализъм при изпълнение на служебните си задължения  и за съществен принос в осигуряване на добър обществен ред и сигурност на гражданите от региона. Ще бъдат връчени и наградите от провелите се три турнира – футбол, тенис на маса и стрелба с пистолет.

Виж също...

Loading...