Ани Станимирова: Работата в Пинк е удоволствие за мен, правя нещо, за което не всеки би могъл да се похвали – работи това, което обича

„Работата в Пинк е удоволствие за мен, правя нещо, за което не всеки би могъл да се похвали- работи това, което обича”, споделя координаторът на фондация “ПИНК” в Трън Ани Станимирова.

Фондацията възобнови своята дейност в Трън в края на миналата година. Местният координатор на организацията Ани Станимирова е добре позната за обществеността в Трън с хип-хоп групата Double D CREW и като хореограф на детския танцов състав към народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895″.

„Работата в Пинк е удоволствие за мен, правя нещо, за което не всеки би могъл да се похвали- работи това, което обича. Не виждам друго бъдеще за мен , освен работа с деца, не се виждам в друга сфера, харесва ми как всеки път децата остават впечатлени от това, което мога да правя и още по- доволни, когато ги науча на нещо ново. В момента работя с деца от начална училищна възраст и изграждаме доверие и приятелство. Мога с ръка на сърцето да кажа, че ги обичам, дори когато не ме слушат”, споделя Ани Станимирова.

Фондация “ПИНК” развива дейност и на територията на град Брезник. Наскоро организацията проведе съвместно със средно училище “Васил Левски” Олимпийски игри.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...