Стадионът в Брезник се превръща в арена за контролен мач между отбора на свободните агенти и “Струмска слава” (Радомир)

Отборът на свободните агенти стартира подготовка, ще играе контроли срещу “Миньор” и “Струмска слава”, съобщават от клуба за ZaPernik.com.

Отборът на футболистите без професионални договори стартира подготовка за новия сезон. В момента свободните агенти са на лагер в град Брезник и се подготвят под ръководството на треньора Румен Стоянов.

Подобен тим се организира за 17-и пореден път от Асоциацията на българските футболисти с подкрепата на БФС. Целта на проекта е футболистите да водят нормален тренировъчен процес и да се подготвят за новия сезон, докато търсят нови отбори, в които да продължат кариерата си.

Вече са организирани две контролни срещи, които са добра възможност за мениджъри и представители на професионалните футболни клубове да видят в игрова обстановка футболистите, които все още са без договори.

На 22 юни (събота) свободните агенти ще играят срещу “Миньор” (Перник) в село Ковачевци от 10:00 часа. На 26 юни (сряда) е следващата контрола на отбора на Асоциацията на българските футболисти срещу “Струмска слава” (Радомир). Тя ще се играе на стадиона в град Брезник, също от 10:00 часа.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...