Стадионът в село Ноевци се сдоби с детски кът, на който най-малките деца могат да играят, докато родителите им гледат мач

Подготовката за футболната среща между ветерани на стадиона в брезнишкото село Ноевци приключва, предаде репортер на Zapadno.com.

Мачът ще се изиграе утре (22 юни) и ще е в чест на събора на населеното място. Боядисване на зрителските трибуни и почистването им, освежаване с боя на футболните врати и входните врати на огражденията, както и нанасяне на маркировка на терена са сред предпоследните приготовления преди утрешния футболен празник. Утре от 18:30 часа на стадиона ще изиграят мач ветерани на футболен клуб “Черногорец” и професионален футболен клуб “Левски”. В състава на гостите ще са Станислав Ангелов, М. Коприваров, Емил Спасов, Ангел Станков, Войнов, Илиян Симеонов и други. Точно час по-рано мъжкият отбор на футболния клуб на Ноевци ще играе с професионален футболен клуб “Миньор” (юноша старша възраст). За зрителите ще се проведе томбола с награди, сред които ще са тениска на професионален футболен клуб “Левски”, оригинална футболна топка и други.

Голяма изненада ще очаква най-малките зрители. Специално за тях е обособен детски кът с люлка, детска къщичка, люлеещ се кръг и клатушка тип везна. Идеята е най-малките деца да могат да се забавляват, докато техните родители наблюдават мачовете на стадиона. Детските съоръжения са закупени преди няколко години по линия на Договора за сътрудничество между Община Брезник и “Асарел-Инвестмънт”, поясниха за Zapadno.com от футболен клуб “Черногорец”.

Снимка: Футболен клуб “Черногорец” (Ноевци)

Виж също...

Loading...