С кадри от Трънския Балкан и участието на танцов състав от Брезник певицата Димана Боянов записа музикален клип – СНИМКИ

Танцьори от танцов клуб “Калина” към брезнишкото народно читалище “Просвещение-1870” са взели участие в музикален клип на народната певица Димана Боянова. Кадрите са заснети в двора на къщата на главния експерт по култура и духовно развитие в Община Перник Иванка Василева, която се намира в трънското село Велиново, видя Zapadno.com.

Кадрите са заснети от екипи на фолклорната телевизия “Родина”. “Сега се пренасяме в една невероятно красива и високопланинска котловина. Отиваме към ждрелото на река Ерма, за да се потопим в Трънския Балкан. Между град Трън и град Брезник се намира красивото и уютно селце Велиново. Та там, преди броени часове, изявената българска народна певица от продуцентска компания ВВД Руйчев, и солистка на ансамбъл „Пирин“, Димана Боянова, даде старт на реализацията на пореден творчески продукт, със заснемането на първите нови видеоклиповe”, съобщиха от телевизия “Родина”.

Скоро клипът ще бъде излъчен по фолклорната телевизия, а участие в него вземат танцьори от танцов клуб “Калина” от Брезник и състави от Бобов дол и Благоевград.

През 2022 година къщата във Велиново, за която Иванка Василева и съпругът и се грижат, беше снимачна площадка за клип на певицата от Украйна Лилия Семкова. Прочетете и вижте още по темата в публикацията: Къща в село в Трънско се превърна в снимачна площадка за клип, посветен от дъщеря за майка – СНИМКИ+ВИДЕО.

Разгледайте снимки на моменти от снимачния процес на музикалния клип на Димана Боянова в трънското село Велиново:

Снимки: ТВ “Родина”

Виж също...

Loading...