Волейболни ветерани от “Ерма” (Трън) и “Чорни” (Брезник) ще изиграят турнир на Граовския събора “Видовден”®

Различни спортни събития са предвидени за тазгодишното издание на Граовския събора “Видовден”® в Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

На 29 юни, когато ще е вторият от трите дни, посветени на събора, в град Брезник ще се проведат приятелски мачове по волейбол и футбол, както и демонстрации по карате киокушин. В празничния ден от 10:00 часа на спортен комплекс “Чорни” ще се проведат традиционните турнири за ветерани по футбол и волейбол. Участие в турнира по волейбол ще вземат ветерани от волейболните клубове “Ерма” (Трън) и “Чорни” (Брезник). В турнира по футбол уменията си покажат ветерани от “Чорни” (Брезник) и “Димитровец” (Ковачевци). В 11:00 часа на площадката пред изложбена сграда “Военен клуб” към Общински исторически музей-Брезник ще се проведат демонстрации от спортен клуб “Ороши – Брезник”.

Тази година Граовският събора “Видовден”® ще се проведе на 28, 29 и 30 юни. Прочетете още по темата в публикацията: Без чалга на Граовския събор “Видовден”® в Брезник, Общината се договори с Графа и ансамбъл “Гоце Делчев” за концертната програма.

Виж също...

Loading...