Утре валежите в Западна България ще бъдат често явление с количества до 20 – 30 литра на квадратен метър, на изток ще има повече слънце

На 27 юни валежите в Западна България ще бъдат често явление, с количества до 20 – 30 литра на квадратен метър, на изток ще има повече слънце, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури в западните райони ще бъдат от 20 до 15 градуса, по Черноморието до 20 градуса. Предиобед щв има облаци по Черноморието, на запад ще е предимно слънчево. Следобед над западните райони ще се развиват купести облаци, ще превали и прегърми в западните и в централните райони от страната, с условия за гръмотевични бури и градушки в Северозападна България.

Вятърът ще бъде слаб със скорости до 20 километра в час, от североизток. По високите части на планините ще духат слаби до умерени ветрове от северозапад със скорости до 25 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 28 до 33 градуса, в Сандански до 35 градуса, а по Черноморието до 27 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...