Блокада за автомобили в центъра на Брезник за Граовския събора “Видовден”®, търговци превзеха улици в града

През следващите няколко дни централната градска част на Брезник и част от улиците в града са затворени за преминаване на моторни превозни средства. Причината е провеждането на Граовския събора “Видовден”®, предаде репортер на Zapadno.com.

Движението по второкласен път 63 в отсечката Перник – Брезник– Трън в чертите на град Брезник е ограничено в двете посоки във връзка с провеждането на Граовския събора “Видовден”®. Ограничението обхваща участък с дължина 1 километър и важи за времето от 8:00 часа на 28 юни до 20:00 часа на 30 юни. Обходният маршрут е по улица “Мала река” и по улица “Ангел Коцелянов”, които са част от третокласен път 811, поясниха от Агенция “Пътна инфраструктура”.

Тази вечер ансамбъл “Гоце Делчев”, който е с близо 80-годишна история, ще изнесе за брезничани и гости на града спектакъл. Преди това кметът на община Брезник Васил Узунов ще прочете приветствие. Прочетете още по темата в публикацията: Без чалга на Граовския събор “Видовден”® в Брезник, Общината се договори с Графа и ансамбъл “Гоце Делчев” за концертната програма.

Виж също...

Loading...