Навръх Граовския събор “Видовден”® футболен клуб “Чорни” получи от кмета на Брезник плакет за лидерското място в региона

Футболен клуб “Чорни” (Брезник) е получил плакет от кмета на община Брезник Васил Узунов за първото място в област Перник за сезон 2023/2024, съобщават от тима.

Плакетът е връчен на мъжкия отбор на “Чорни”, който в края на месец май победи с резултат 0 : 1 отбора на “Металург” (Перник). Кметът Васил Узунов е връчил отличието при откриването на Граовския събор “Видовден”®, което се е състояло тази вечер в центъра на Брезник.

Утре на стадиона в града уменията си по футбол ще демонстрират ветерани от футболните клубове “Чорни” (Брезник) и “Димитровец” (Ковачевци). Във волейболната зала към спортния комплекс мач ще изиграят ветерани по волейбол от Брезник и Трън. Срещите ще започнат в 10:00 часа. Час по-късно – в 11:00 часа, на площадката пред изложбена сграда “Военен клуб” към Общински исторически музей-Брезник демонстрации на бойни умения ще направят бойците от спортен клуб “Ороши – Брезник”. Спортните събития са в чест на провеждащия се Граовски събор “Видовден”®.

Снимка: футболен клуб “Чорни”(Брезник)

Виж също...

Loading...