Помещение в бившата общинска болница на Брезник се иска за масажно ателие, Общината обявява търг за отдаването му под наем

Общински съвет-Брезник даде съгласие за провеждането на търг с явно наддаване за помещение в бившата общинска болница на Брезник. Съгласието за провеждане на търга беше дадено от брезнишките общински съветници при приемането на решение на провелото се на 20 юни заседание, предаде репортер на Zapadno.com.

Помещението е с площ 14,40 квадратни метра и се намира на втория етаж на бившата общинска болница. На сесията стана ясно, че към него има заявен интерес за отдаване под наем за масажно ателие. Началната тръжна цена при провеждане на търга за отдаване под наем на помещението ще е 10 лева и 8 стотинки с включен ДДС.

В решението на Общински съвет-Брезник е записано още, че наемателят редовно ще трябва да заплаща всички разходи, като електроенергия, вода, отопление, необходимите и полезни разноски за поддържане на общите части в етажната собственост и други. Месечната наемна цена няма да включва заплащането на разходи за електроенергия, вода и други консумативи. Наемателят ще трябва да заплаща и такса за битови отпадъци.

Снимка: pixabay.com

Виж също...

Loading...