Началникът на полицията в Брезник с награда за най-добър вратар на турнира по футбол за полицаи


Наградите от турнира по футбол за подразделенията на Областна дирекция на МВР-Перник бяха връчени в навечерието на професионалния празник на служителите в МВР, съобщават от пресцентъра на ведомството.

На 6-то място е отборът на Районно управление-Радомир. Петото място е за сборен отбор на сектор „Противодействие та криминалната престъпност“ при Областна дирекция на МВР-Перник, а на 4-то служителите от Районно управление-Брезник. Всички те са отличени с почетни грамоти.

С почетна грамота и купи са: отборът на Първо Районно управление – 3-то място, втори е тимът на Второ Районно управление и на първо място служителите от сектор „Пътна полиция“ при областната дирекция.

Наградата за феърплей се присъжда на сборния отбор на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“, за най-добър вратар –  Борислав Димитров от отбора на Районно управление-Брезник и за голмайстор – Асен Григоров от Второ Районно управление.

Турнирът се организира от Областна дирекция на МВР-Перник и със съдействието на Синдиката на служителите в Министерство на вътрешните работи, който осигурява наградите.

Снимка: Областна дирекция на МВР-Перник – пресцентър

Виж също...

Loading...