Началникът на полицията в Трън е отличен с благодарност от главния секретар на МВР

Във връзка с професионалния празник на МВР – 5 юли, служители от Областна дирекция на МВР-Перник са отличени за съществен принос при изпълнение на служебните си задължения. На тържествена церемония днес директорът старши комисар Милчо Милчов връчи наградите, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Перник.

С обявяване на благодарност от министъра на вътрешните работи са отличени секторите „Противодействие на икономическата престъпност“ и „Специални тактически действия“ при областната дирекция, служител от „Научно-техническата лаборатория“ и от Районно управление-Радомир. С обявяване на благодарност от заместник-министър на МВР са наградени двама служители от отдел „Разследване“.

С обявяване на благодарност от главния секретар на МВР са началниците на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при областната дирекция, на Районно управление-Трън и на група „Оперативен анализ“. С писмена похвала от главния секретар на МВР е отличен началника на отдел „Охранителна полиция“ при областната дирекция.

С почетна грамота от административния секретар на МВР са наградени четирима служители. С обявяване на благодарност от директора на Областна дирекция на МВР-Перник са отлични сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при Първо Районно управление, двама служители от Районно управление-Радомир и един от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при областната дирекция. И с писмена похвала от старши комисар Милчо Милчов са отличени 41 служители.

Снимка: Областна дирекция на МВР-Перник – пресцентър (архив)

Виж също...

Loading...