Внимавайте, шофьори! Пазете картерите от павираните бабуни на площад “Девети септември” в Брезник – СНИМКИ

От около седмица пътни препятствия “изникнаха” на площад “Девети септември” в град Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Бабуни са се появили по част от павирания площад. Препятствията, които са с височина до 10 сантиметра са в района на будката на КОП и кафе машината, посока Перник. На шофьорите с по-ниски автомобили им се налага да навлизат в насрещното движение, за да заобиколят бабуните. Така се появява предпоставка за възникване на катастрофи.

“Ами не е приятно. Вижте какви студове бяха. Това се е получило само от студа.”, каза шофьор спрял автомобила си в района на пътните препятствия.

Проблемният участък с бабуните се поддържа от АПИ. Още няколко улици в Брезник се стопанисват от Пътната агенция, тъй като са част от Републиканската пътна мрежа.

“Една част от площада се поддържа от общината, а друга – от Агенция “Пътна инфраструктура”.”, каза зам. кметът на Община Брезник Мария Добревска.

Преди 2 седмици работници на фирма за пътно поддържане към АПИ запълниха дупки в отсечките Брезник-Перник и Брезник-Трън.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...