Внимавайте, шофьори! Пазете картерите от павираните бабуни на площад “Девети септември” в Брезник – СНИМКИ

От около седмица пътни препятствия “изникнаха” на площад “Девети септември” в град Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Бабуни са се появили по част от павирания площад. Препятствията, които са с височина до 10 сантиметра са в района на будката на КОП и кафе машината, посока Перник. На шофьорите с по-ниски автомобили им се налага да навлизат в насрещното движение, за да заобиколят бабуните. Така се появява предпоставка за възникване на катастрофи.

“Ами не е приятно. Вижте какви студове бяха. Това се е получило само от студа.”, каза шофьор спрял автомобила си в района на пътните препятствия.

Проблемният участък с бабуните се поддържа от АПИ. Още няколко улици в Брезник се стопанисват от Пътната агенция, тъй като са част от Републиканската пътна мрежа.

“Една част от площада се поддържа от общината, а друга – от Агенция “Пътна инфраструктура”.”, каза зам. кметът на Община Брезник Мария Добревска.

Преди 2 седмици работници на фирма за пътно поддържане към АПИ запълниха дупки в отсечките Брезник-Перник и Брезник-Трън.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...