Похвално! Семейство от София, изпаднало в беда при село Гърло, написа благодарствено писмо със силни думи за брезнишки пожарникари

Семейство от София изпрати благодарствено писмо до директора на “Пожарна безопасност и защита на населението”-Перник и Районно управление “Пожарна безопасност и защита на населението” в Брезник, научи Zapadno.com.

 

На 4 март семейството изпаднало в беда в района на брезнишкото село Гърло. Хората имали намерение да посетят забележителността Гърленски храм-кладенец, но автомобилът им затънал в калния до целтра път. Семейството потърсило помощ от местни жители на село Гърло, но никой не се притекъл да помогне. Единственото спасение дошло от пожарната в Брезник, на която бедстващите хора звъннали.

Пожарникарите извадили затъналия в калта автомобил. Постъпката събудила топли чувства и възхищение от страна на семейството. “Тези скромни и отговорни момчета, не само ни спасиха, те ни вдъхнаха вяра в доброто бъдеще на нашата родина, защото ако всеки гражданин, така съвестно си върши работата, ще вървим напред с бързи темпове.”, пишат в писмото си семейство Недялкови.

Прочетете цялото благодарствено писмо написано със силни думи за брезнишката пожарна и България:

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...