Похвално! Семейство от София, изпаднало в беда при село Гърло, написа благодарствено писмо със силни думи за брезнишки пожарникари

Семейство от София изпрати благодарствено писмо до директора на “Пожарна безопасност и защита на населението”-Перник и Районно управление “Пожарна безопасност и защита на населението” в Брезник, научи Zapadno.com.

 

На 4 март семейството изпаднало в беда в района на брезнишкото село Гърло. Хората имали намерение да посетят забележителността Гърленски храм-кладенец, но автомобилът им затънал в калния до целтра път. Семейството потърсило помощ от местни жители на село Гърло, но никой не се притекъл да помогне. Единственото спасение дошло от пожарната в Брезник, на която бедстващите хора звъннали.

Пожарникарите извадили затъналия в калта автомобил. Постъпката събудила топли чувства и възхищение от страна на семейството. “Тези скромни и отговорни момчета, не само ни спасиха, те ни вдъхнаха вяра в доброто бъдеще на нашата родина, защото ако всеки гражданин, така съвестно си върши работата, ще вървим напред с бързи темпове.”, пишат в писмото си семейство Недялкови.

Прочетете цялото благодарствено писмо написано със силни думи за брезнишката пожарна и България:

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...