Школата по руски език към брезнишкото читалище се завърна с второ място и специални награди от конкурса “Великое Русское слово”

Школата по руски език към брезнишкото народно читалище “Просвещение-1870” се представи достойно на конкурса “Великое Русское слово” ‘2019. Това съобщи Кънчо Атанасов специално за читателите на Zapadno.com.

На второ място в конкурса е била класирана Беатрис Иванова от школата към брезнишкото читалище. Специални награди пък са били присъдени за Меган Горянова, Александър и Владимир Атанасови, също от школата по руски език в Брезник. “И двете ни участнички в старша възраст, които имаха право да участват за спечелването на голямата награда, бяха с класа над младежа, който победи. И това не е само наше мнение. Главите горе!”, добави Кънчо Атанасов.

Това е пореден успех за школата по руски език към народно читалище “Просвещение-1870”. През месец май 2018 година Кристияна Генадиева от град Брезник спечели голямата награда на тогавашното издание на конкурса „Великое русское слово“ – пътуване до Санкт Петербург.

Снимка: Кънчо Атанасов

Виж също...

Loading...