Абитуриентите на училището в Брезник благодариха на учители и родители за изграждането им като личности – СНИМКИ

С атрактивни номинации бяха удостоени абитуриентите от Випуск ‘2019 на средно училище “Васил Левски” в град Брезник. Церемонията по удостояването беше част от празника за изпращането на зрелостниците, който се състоя в спортна зала “Чорни” в града, предаде репортер на Zapadno.com.

Участие в програмата взеха ученици от началните класове на училището, които поздравиха завършващите с песни. По време на програмата абитуриентите от Випуск ‘2019 отправиха кратко и емоционално слово към своя класен ръководител Здравка Десова, другите преподаватели и своите родители. “Благодарим ви, че ни дадохте увереността и силата да бъдем истински, достойни личности и горди от факта, че сме възпитаници на средно училище “Васил Левски”. В този последен час, когато се разделяме с училището, с любимите си учители, които правиха всичко възможно да ни изградят като личности, да ни накарат да се стремим към върховете и да посрещаме проблемите си без страх. В този последен час всеки от нас ви казва едно голямо и искрено “Благодаря” за положените усилия и търпение спрямо нас. На тези, които ни показваха пътя нагоре и не забравяха да ни напомнят, че за да стигнеш там, трябва да работиш упорито. На родителите – благодаря ти, мамо, които ни обичат – благодарим! Защото без вас нямаше да сме това, което сме днес – големи хора с мечти за бъдещето. Благодаря!”, така отправиха своята благодарност учениците от 12-ти клас на училището.

Церемонията по удостояването с номинации беше другият кулминационен момент на събитието. Ето с какви титли бяха удостоени зрелостниците и тяхната класна: Валентин – “Царят на купона”; Валери – мистър “остър УМ”; Велин – мистър “Точен мерник”; Вяра – мис “Перфектна”; Дани – мистър “Купидон”; Даряна – мис “Тихата стъпка”; Даяна – “Бегач на дълги разстояния”; Евелина – мис “Палаво око”; Ели – мис “Искрено и лично”; Иван Галинов – мистър “Небрежен”; Иван Тонев – мистър “Баш майстор”; Калина – “Тихият партньор”; Мария – мис “Сладко отмъщение”; Марти – мистър “супер Готин”; Милвана – мис “Без компромис”; Радослава – мис “Сексапил”; Стефан – мистър “Свалка”; Стефи – мис “Амбиция”; Християна – мис “Дъра-бъра” и класният ръководител Здравка Десова – мис “Търпелива”. Всички удостоени получиха титла, грамота и по едно цвете.

Накрая водещите на програмата препитаха зрелостниците с въпроси за училището и прекараните им мигове в него. След това преподаватели и роднини имаха възможност да поздравят всеки един от абитуриентите и класният им ръководител. Този момент беше емоционален за част от присъстващите.

Разгледайте снимки от изпращането на абитуриентите в Брезник:

 

Виж също...

Loading...