Футболен клуб “Чорни” (Брезник) с равносметка след мача за първото място в областта и поклон към феновете

Футболен клуб “Чорни” (Брезник) оповести кратка равносметка за изиграния вчера мач, който беше за излъчването на областен шампион за 2019 година.

В инфарктния мач брезнишкият тим излезе на стадион “Миньор” в Перник срещу отбора на “Черногорец” (Ноевци). Ноевчани доминираха по време на серия от дузпи в края на футболния двубой. Въпреки това от “Чорни” определиха срещата като “шоу мач”, но благодариха на своите фенове. Ето какво оповестиха като коментар от тима на град Брезник:

“В днешния шоу мач срещу “шумните съседи” загубихме след изпълнение на дузпи! За никой на стадиона не остана съмнение кой е най-добрият отбор в областта и чия публика е по-мощна!За съжаление организаторите на мача решиха да има “съспенс” докрай и се свири много срамна дузпа в 83 минута за “шумните съседи”,която доведе мача да се решава след изпълнение на дузпи…..никога няма да забравим мъжката постъпка на Евгени Американов (“потърпевш”в срамната ситуация),който призна,че няма никаква дузпа!……..поклон пред прекрасните ни фенове ,които показаха ,че селото не е по-голямо от града!”, съобщиха от футболен клуб “Чорни” на Фейсбук страницата си.

Снимка: ФК “Чорни” (Брезник)

Виж също...

Loading...