Деца благодарят на кмета на Брезник и кметския наместник на Гигинци за обновяване на площадка за игра в селото – СНИМКИ

Добрите дела няма как да не бъдат забелязани, особено в очите на децата. За поредната положителна инициатива на местната власт в Брезнишко ще стане дума в следващите редове. Наскоро центърът на Гигинци се сдобил с нови детски съоръжения за игра и това направило впечатление на най-малките в селото, научи Zapadno.com.

За извършеното добро заслуга имат кметът на община Брезник Васил Узунов и кметският наместник на село Гигинци Цана Сандова. Родители на децата от селото се свързаха със Zapadno.com, за да отправят от името на наследниците им специални благодарности към кмета и кметския наместник. Съоръженията са монтирани в края на миналата работна седмица и вече се радват на голям интерес от страна на децата.

Един от родителите на децата – благородна майка с родословни корени от селото има идея да се проведе тържествено откриване на обновената детска площадка, но предвид ситуацията в страната, намерението ще се случи по-натам. “Искахме да направим откриването на 1 юни, но и сега децата са много щастливи. Лично аз обещавам скоро да организирам парти за откриването на площадката. Сега заради извънредното положение няма да е удачно, но може за края на лятната ваканция – началото на септември. Няма нищо по-хубаво от детската усмивка.”, сподели за Zapadno.com благородната майка.

Разгледайте още снимки от обновената детска площадка в село Гигинци:

 

Снимки: Анна Александрова

Виж също...

Loading...