В дузина търговски обекти в Брезник са разположени дарителски кутии в помощ на 17-годишната Цвета

Близо 12 търговски обекта на територията на град Брезник съдействат за благотворителната кампания за набиране на средства за 17-годишната Цвета Страхилова, съобщиха за Zapadno.com търговци.

Цвета страда от остра лимфобластна левкемия – Т – клетъчен имунофенотип – рефрактерно заболяване, споделят близките на момичето с молба за помощ. След четиримесечно лечение и няколко курса на химиотерапия се налага спешна костно-мозъчна трансплантация в Германия. А сумата е непосилна за родителите. Момичето е част от детско-юношески фолклорен ансамбъл „Граовче“ и има спечелени балкански, европейски и световни награди.

Различни хора от всякакви сфери в област Перник се включиха в кампанията по набиране на средства. Сред тях са и търговски обекти от град Брезник, които съдействат с разполагане на кутии за дарения. Дарителски кутии са разположени в търговските обекти на фирмите и еднолични търговци: “Уикенд-2013”, плод и зеленчука на Валя, “Калатея 02”, “Веси – Александър Александров”, СД “АСРО ЕМ”, “Петър Петров”, маркет “Хипо”, хранителните стоки до централния градски площад, застрахователен офис “Амарант”, студио за красота “Beauty zone” и “Рос Мари – Мик”. Предстои кутии да бъдат разположени и в други търговски обекти в града.

Всеки, който желае, може да помогне чрез дарение по банкова сметка, която може да видите по-долу.

Банкова сметка за набиране на средства за лечението:

IBAN – BG48UBBS80021461559310 в Еuro
– BG50UBBS80021018910250 в лева
-BG69UBBS8002115964810 в USD
BIC :UBBSBGSF
титуляр – Цвета Бойкова Страхилова

Виж също...

Loading...