Не си сам в Трънско: Доброволци ще раздават хранителни продукти на възрастни хора от Зелениград, Туроковци, Филиповци и други села

Съвсем скоро възрастни хора в община Трън ще бъдат зарадвани с хранителни продукти, които доброволци ще им доставят чрез организирана инициатива. За участие в кампанията се набират още доброволци, които да подпомогнат посещенията на домовете на нуждаещи се хора, научи Zapadno.com.

“250 – на 20 декември 2022 г. това e броят на нуждаещите се, зарадвани с хранителна помощ от Коледната инициатива на Гражданска организация “Не си сам” – Перник. В седмиците след тази дата обаче щастливото число почти се удвоява, благодарение на щедрите дарения и неуморните доброволци, които ги подават към хората в нужда в Пернишко. Днес от инициативата отново теглят чертата и вече близо 400 възрастни хора от Перник и района са получили пакет с храни, благодарение на добри хора като теб и суперската организация на “Не си сам”, съобщиха от гражданската инициатива.

От “Не си сам” са решили да обхванат нови територии с инициативата си. Сред тях са град Трън и трънските села Ярловци, Парамун, Зелениград, Туроковци, Филиповци, Кожинци и Еловица. “100 нуждаещи се ще се сдобият с пакет помощ от “Не си сам”, но успехът на акцията и този път зависи от теб! Включи се в раздаването на храните в Трънско и помогни на ентусиастите да изпразнят склада на инициативата си и с това да напълнят още 100 сърца с вяра в добрите човеци”, добавят от “Не си сам” – Перник.

Записването на доброволци е до 7 февруари и се осъществява чрез онлайн регистриране. Посещенията по домовете на възрастни хора в Трънско ще бъдат в дните на 11, 12, 18 и 19 февруари.

Снимка: “Не си сам” – архив

Виж също...

Loading...