Полицаите в Брезник и Трън А. Асенов и Н. Асенов получиха модерни оръжия от заместник-министъра на МВР Е. Гечев

Заместник-министърът на вътрешните работи Емил Ганчев връчи пистолети „Валтер“ на служители от Областна дирекция на МВР-Перник. Сред наградените с нови оръжия са служителите на полицейските управления в Брезник и Трън Аспарух Асенов и Николай, съобщиха за Zapadno.com от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Перник.

Заместник-министър Емил Ганчев връчи днес 15 пистолета „Валтер“ на служители от различни подразделения на областната дирекция. Пред състава на пернишката дирекция заместник-министър Ганчев заяви, че това е поредната стъпка от процеса за осигуряване на по-добро оръжие и оборудване на състава от МВР. Всички 15 служители от Областна дирекция на МВР-Перник са заслужили носенето на модерното оръжие с личния си пример, високия професионализъм и резултати в служебната си работата.

Заместник-министърът благодари на ръководството на Областната дирекция за високия професионализъм и постигнатите резултати в борбата с престъпността и опазване на обществения ред в региона. „Пожелавам ви да бъдете здрави, всеотдайни и да спазвате закона, осигурявайки спокойствие и сигурност на гражданите. И нека един от приоритетите ви бъде да не допускате пътнотранспортни произшествия и да губим човешки животи на път“ заключи заместник-министър Ганчев.

Той връчи пистолети на старши инспектор Румен Първанов, инспекторите Кирил Кирилов, Антон Георгиев, Ивета Милошева, младши инспекторите Мартин Йорданов, Мирослав Варадинов, Венцислав Будинов, Боян Боянов, Радостин Владимиров, Слави Кирилов, младши експертите Аспарух Асенов, Петър Петров, Карло Кирилов, Георги Христов и Николай Асенов.

Снимки от връчването може да разгледате като натиснете тук.

Снимка: Областна дирекция на МВР-Перник – пресцентър

Виж също...

Loading...