Сигнал за нарушение на длъжностно лице в Трънско се разследва от полицията

Районно управление-Трън разследва сигнал за нарушение, извършено от кметския наместник на трънското село Ерул, предаде репортер на Zapadno.com.

На последното редовно заседание на Общински съвет-Трън общински съветници засегнаха темата с предлагането и доставянето на дърва за огрев за местно население, добити от общинските горски територии. Съветници от опозицията повдигнаха тема, свързана с “грубо нарушение” от кметския наместник на село Ерул. При събиране на бележки от местните за доставка на дърва за огрев с транспорт, кметският наместник коментирал цената, която за един кубик щяла да е 150 лева. По темата кметът на Трън Цветислава Цветкова каза, че кметските наместници са предупредени да не коментират с местните цени. Кметът добави, че случаят се разследва от полицията и след приключване на разследването при установено нарушение кметският наместник “ще си понесе последствие”.

Сигналът е подаден в полицията и по него се води разследване. След изясняване на случая с преписка събраните материали ще бъдат предадени на прокуратурата, поясниха за Zapadno.com от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Перник.

Кметският наместник на село Ерул не беше открит за коментар по темата.

Виж също...

Loading...